15-04-2021

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Τι βρήκε η Αστυνομία στα σπίτια των συλληφθέντων

  • Τα αντικείμενα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των τριών συλληφθέντων
  • Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη

Τα ευρήματα από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στα σπίτια των τριών συλληφθέντων για τη ληστεία της χρηματαποστολής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τις έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι στιγμής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπουφάν με την ένδειξη «POLICE» μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών, πλήθος τηλεφωνικών συσκευών και καρτών SIM, τέσσερεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (φορητές συσκευές αποθήκευσης, ψηφιακών δεδομένων USB, κάρτες μνήμης, σκληροί δίσκοι).

Επιπλέον, κατά τη σύλληψή τους κατασχέθηκαν στην κατοχή τους δύο πιστόλια, έτοιμα προς χρήση (με σφαίρα στη θαλάμη) και δύο κασετίνες με χρήματα, προερχόμενα από τη ληστεία.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη διάπραξη της ληστείας είναι ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε ιδίου τύπου και χρώματος αυτοκίνητο.

Οι τρεις συλληφθέντες (δύο άντρες και μια γυναίκα) πήραν από τον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκη προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 18 Ιουνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ