25-01-2021

Πάρος: Ενωμένοι δήμαρχος και αντιπολίτευση γκρεμίζουν αυθαίρετη κατασκευή (video)

Στην Πάρο, το τελευταίο διάστημα γίνονται συχνά καταγγελίες για ανέγερση παράνομων, αυθαίρετων κατασκευών από ιδιώτες, πάνω σε αιγιαλούς ή περιοχές περιβαλλοντικά ή αρχαιολογικά προστατευόμενες.

Ιδιωτικές παρεμβάσεις έχουν αρχίσει να «αλώνουν» το φυσικό τοπίο και αν αυτή η κακώς εννοούμενη ανάπτυξη συνεχιστεί, η μη αναστρέψιμη αλλοίωση της περιβαλλοντικής φυσιογνωμίας του νησιού θα είναι αναπόδραστη.

Θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη καταστροφική αυθαιρεσία που ζημιώνει τον τόπο και υποθηκεύει το μέλλον του, ο δήμαρχος Πάρου και η αντιπολίτευση ενωμένοι, είπαν να πάρουν την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια τους!

SONY DSC

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκαν στις Κολυμπήθρες της Νάουσας, και μαζί με αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολίτες του νησιού, γκρέμισαν αυθαίρετο τοιχίο πάνω στον αιγιαλό.

Σε μια κίνηση, που κάθε άλλο παρά συμβολική ήταν, ο δήμαρχος κ. Κωβαίος και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου» κ. Ροκονίδας, θέλησαν με την πράξη τους αυτή να δηλώσουν την αρραγή αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν εφεξής έκνομες παρεμβάσεις αλλοίωσης της περιβαλλοντικής ταυτότητας του νησιού.

(πληροφορίες από parianostypos)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ