18-01-2021

Σοκ στην Ηλεία – Ανήλικη καταγγέλλει ότι τη βίαζαν ο θείος και ο αδελφός της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως μία 16χρονη κοπέλα από χωριό του δήμου Ήλιδας, στον νομό Ηλείας, κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές πως έχει πέσει θύμα βιασμού από τον θείο και τον αδελφό της.

Η ανήλικη που έχει φύγει το τελευταίο διάστημα από το σπίτι της, καθώς διατηρεί σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, φέρεται να κατήγγειλε πως το 2018, ο θείος και ο αδερφός της τη βίαζαν.

Η καταγγελία αυτή ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα, την άκουσαν με πολύ προσοχή να τους λέει τους λόγους που έφυγε από το σπίτι, προκειμένου -όπως φέρεται να είπε- να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε, εμπλέκοντας τα δύο αυτά συγγενικά της πρόσωπα.
Σημειώνεται πως οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και η μητέρα της ζει τα τελευταία χρόνια σε άλλη περιοχή.

Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ