21-01-2021

Δολοφονία στον Πειραιά – Καλά «διαβασμένοι» και με σχέδιο οι εκτελεστές του 54χρονου

  • Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να «τελειώσουν» τον 54χρονο, γνωστό και ως «Κάβουρα»
  • Οι Αρχές «βλέπουν» ξεκαθάρισµα λογαριασµών πίσω από τη δολοφονία
  • Μέντορας πολύ γνωστού νονού της νύχτας και γνώριμος στην αστυνομία ο 54χρονος που δολοφονήθηκε

Οργανωµένοι, επαγγελµατίες και καλά «διαβασµένοι» φαίνεται να ήταν οι εκτελεστές του 54χρονου με το προσώνυμο «Κάβουρας», σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες, φαίνεται πως ήξεραν καλά το πρόγραµµα του θύµατος και είχαν µελετήσει τις κινήσεις τους, προτού τον «γαζώσουν» µε καλάσνικοφ.

«Ο τρόπος µε τον οποίο λειτούργησαν ήταν συντονισµένος, ενώ τα βήµατα που ακολούθησαν βασίστηκαν πάνω σε συγκεκριµένο σχέδιο, το οποίο εκτέλεσαν µέσα σε λίγα λεπτά» τονίζουν στο «Εθνος» έµπειροι αξιωµατικοί.

Ο 54χρονος ζούσε µόνιµα στην Κεφαλονιά, και όταν ερχόταν στην Αθήνα, έµενε συνήθως στο διαµέρισµα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας στα σκαλιά της οποίας ξεψύχησε το βράδυ της Τρίτης. Οι επαγγελµατίες εκτελεστές ήξεραν ότι είχε φτάσει στην Αθήνα µόλις το περασµένο Σάββατο και ότι έπειτα από λίγες ηµέρες θα επέστρεφε στο σπίτι του. Μόλις πληροφορήθηκαν την άφιξή του, χωρίς να χάσουν χρόνο ενορχήστρωσαν και υλοποίησαν το σχέδιο εκτέλεσής του.

Ποιος ήταν ο 54χρονος που δολοφονήθηκε 

Ο 54χρονος ήταν ο µέντορας πολύ γνωστού νονού της νύχτας, σε βάρος του οποίου πριν από λίγους µήνες είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας και πάλι στον Πειραιά. Το θύµα ήταν γνώριµος των Αρχών, ύποπτος για ληστείες και εκβιασµούς, ενώ το 2001 είχε συλληφθεί για πρώτη και µοναδική φορά, όταν άνοιξε πυρ σε βάρος αστυνοµικών στην Τρίπολη ύστερα από καταδίωξη. Νωρίτερα είχε πυρπολήσει ένα νυχτερινό κέντρο στη Σπάρτη µαζί µε τον τότε «µαθητή» του και κατά τη διαφυγή τους έπεσαν τυχαία σε µπλόκο της Τροχαίας στο οποίο δεν σταµάτησαν.

Στην αστυνομία εµφανίστηκε και πάλι το 2007, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον του την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο στην περιοχή του Αιγάλεω. Τότε είχε τραυµατιστεί στο κεφάλι και είχε γλιτώσει από θαύµα.

Πίσω από την ενέδρα θανάτου, οι Αρχές βλέπουν ξεκαθάρισµα λογαριασµών, που εντάσσεται στον µακρύ κύκλο αίµατος ο οποίος έχει ξεσπάσει στον κόσµο της νύχτας.

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ