31-10-2020

Ανήλικες βρέθηκαν στο διαμέρισμα Πακιστανών – Ο ένας ήθελε να συνάψει ερωτική σχέση με 12χρονη

Στο διαμέρισμα ενός άνδρα από το Πακιστάν βρέθηαν δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 8 και 12 ετών, τα οποία είχαν φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν µε τη µητέρα τους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από κατάθεση που έδωσε στην Αστυνοµία ο πατέρας τους, ο οποίος κατήγγειλε ότι τα παιδιά του κινδυνεύουν, καθώς βρίσκονται µόνα τους σε σπίτι ενός αγνώστου προς εκείνον άνδρα.

Ο 37χρονος πατέρας των κοριτσιών, που κατοικεί στα δυτικά προάστια της Αθήνας, είχε χωρίσει πριν από περίπου δύο µήνες µε την 31χρονη γυναίκα του, µε καταγωγή από τη Ρουµανία, η οποία στη συνέχεια πήρε τα παιδιά τους και µετακόµισε σε άλλο σπίτι.

Εκτοτε, ο 37χρονος κρατούσε τηλεφωνική επικοινωνία µε τη µικρή του κόρη, η οποία αρχικά πριν από 20 ηµέρες τον ενηµέρωσε ότι η µεγάλη της αδελφή βρίσκεται σε διαµέρισµα αγνώστου στον Πειραιά. Την περασµένη ∆ευτέρα, σε άλλη επικοινωνία του πατέρα µε την 8χρονη, το κορίτσι κατάφερε να περιγράψει το πού βρίσκεται το επίµαχο σπίτι.

Ετσι, ο 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνοµία το περιστατικό και µάλιστα έδωσε στους αστυνοµικούς την ακριβή διεύθυνση του διαµερίσµατος.
Αστυνοµικοί της Ασφάλειας Πειραιά κινητοποιήθηκαν αµέσως, πραγµατοποίησαν έρευνα στο σηµείο και διαπίστωσαν ότι πράγµατι εκεί βρίσκονταν τα δύο ανήλικα κορίτσια, µαζί µε δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής.

Σύµφωνα µε τις πληροφορίες, ο ένας από τους δύο Πακιστανούς είχε προσπαθήσει να συνάψει ερωτική σχέση µε την 12χρονη, την οποία έπεισε να µετακοµίσει στο σπίτι του. Το αποτέλεσµα ήταν να ακολουθήσει τη µεγάλη της αδερφή η 8χρονη, που δεν ήθελε να την αφήσει µόνη.

Οι αστυνοµικοί συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς που βρίσκονταν µε τα κοριτσάκια, ενώ δικογραφία σχηµατίστηκε σε βάρος της µητέρας τους για παραµέληση ανηλίκου και έκθεσή τους σε κίνδυνο.