23-10-2020

Απολογείται σήμερα ο 54χρονος για την αδέσποτη σφαίρα – Σε βαθιά καταστολή η 8χρονη

  • Απολογείται σήμερα ο 54χρονος για τον τραυματισμό της μικρής Αλεξίας
  • Ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της 8χρονης
  • Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την 8χρονη

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί, ο 54χρονος ιδιοκτήτης βενζινάδικου, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας από αδέσποτη σφαίρα, στο χωριό Θεσπιές της Βοιωτίας, ανήμερα το Πάσχα.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 54χρονος ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της μικρής και δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 8χρονης

Κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται.

Η 8χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη, καθώς και σε βαθιά καταστολή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που έχει προκληθεί συνεπεία του τραύματος στο κρανίο της και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.