26-10-2020

«Όψιμη η συγγνώμη του», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Αλεξίας για τον «πιστολέρο» (video)

  • «Όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές»
  • Απηύθυνε θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση της; υπόθεσης από τα ΜΜΕ
  • «Θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν»
  • Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της 8χρονης

Ως «όψιμη» χαρακτήρισε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής Αλεξίας τη «συγγνώμη» του 54χρονου που ευθύνεται για την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη στη Θήβα.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Βυλλιώτης απηύθυνε θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση της; υπόθεσης από τα ΜΜΕ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν» και τονίζοντας ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση Λιβαδειάς, ενώ κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για την υπόθεση, αρκέστηκε να αναφέρει για τον 54χρονο, ότι είναι «όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι στον 54χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο κατηγορούμενος θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα αύριο, Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Αγρίνιο: Τραυμάτισε με μαχαίρι 39χρονη και 16χρονο κορίτσι - Βγήκαν έντρομες στο κέντρο της πόλης

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της 8χρονης

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας, το νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η μικρή Αλεξία διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.

Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολήγια την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.