21-01-2021

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Οι «μυστηριώδεις» φίλοι της Αρετής, στο στόχαστρο των Αρχών (video)

  • Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας
  • Οι φίλοι που… εξαφανίστηκαν μετά τον θάνατό της
  • Το κινητό και οι κάμερες ασφαλείας στο στόχαστρο

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στους φίλους της 22χρονης Αρετής, οι οποία βρέθηκε νεκρή –κάτω από περίεργες συνθήκες- μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Δ. και ο Χ. είναι οι δύο «μυστηριώδεις» φίλοι της άτυχης φοιτήτριας, οι άνθρωποι που έμπαιναν στο σπίτι της και μιλούσαν καθημερινά μαζί της.

Σύμφωνα με το Star, ήταν αυτοί που, αμέσως μετά από τον θάνατο της, έκλεισαν βιαστικά τους λογαριασμούς τους στα social media και εξαφανίστηκαν, λες και άνοιξε η γη και τους κατάπιε. Αυτοί που είχαν αποκαλύψει ότι η Αρετή είχε γοητευτεί από το βιβλίο «Η μαύρη βίβλος του Σατανισμού».

«Είχαν τη μέθοδο των τζιχαντιστών. Να πείθουν τα άτομα να φτάσουν σε τέτοια σημεία. Θέλω να βρω τους ανθρώπους που καθοδήγησαν την Αρετή να φτάσει στο θάνατο και να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη», λέει στο STAR o πατέρας της 22χρονης, Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Αυτά τα δύο άτομα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν στους αστυνομικούς.

«Μίλησαν» κινητό και κάμερα ασφαλείας

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, καθώς και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας πολυκατοικίας, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του διαμερίσματος της Αρετής.

«Θα προκύψει η επαφή που είχε η Αρετή, προτού κατέβει το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 από το σπίτι της με μια τσάντα στο χέρι, την οποία την παρέδωσε σε αυτόν, με τον οποίο είχε τηλεφωνηθεί», δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 22χρονης, Κώστας Τζαβάρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ