22-01-2021

Ο ζωγράφος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία αποκαλύπτει: Έχω καταστραφεί…

Ένας ζωγράφος 40 ετών και ένας 67χρονος μουσικόςσυνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς κατηγορούνται ότι αποπλανούσαν ανήλικα κορίτσια.

Μαζί τους συνελήφθη και μια 40χρονη γυναίκα.

Ο 40χρονος ζωγράφος, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019, παρουσία Εισαγγελέα, σε τρία διαμερίσματα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο άνδρας είχε σπουδάσει στην Καλών Τεχνών, έκανε μεταπτυχιακό και μάλιστα το 2008 είχε βραβευτεί από μεγάλη τράπεζα για το έργο του. Επιπρόσθετα, ο ίδιος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ο ζωγράφος μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» είπε ότι πρόκειται για συκοφαντία. «Έχω εμπλακεί σε κάτι που είναι πλάνη και με άφησαν με περιοριστικούς όρους – γιατί φαίνεται ότι η δική μου φωτογράφιση είναι για ένα εικαστικό πρότζεκτ. Δεν ήξερα την ηλικία και μετά μου την είπε. Η κοπέλα που φωτογράφησα μου είχε πει ότι ήταν 18 και ήταν 17 και 10 μηνών. Είμαι ένας ζωγράφος που έχω μια καριέρα και έχω καταστραφεί από αυτό…».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ