15-04-2021

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα – «Η μεγάλη μου κόρη ζητάει από τον μπαμπά της να γυρίσει πίσω» (video)

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα σε συνέντευξη που παραχώρησε, έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. «Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε», τονίζει, ενώ αναφέρεται και στην κατάσταση των παιδιών της.

«Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμιά κακιά λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω… Η φυλακή είναι για μένα το λιγότερο», τόνισε αρχικά στο Πρώτο Θέμα.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε στο σημείο της εκτέλεσης: «Ανέβαινα την ανηφόρα και δεν με άφηνε η αστυνομία και οι φίλοι μου με κρατούσανε. Νευρίασα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει. Κατάλαβα… Μου έχει πει η φίλη μου πριν να τρέξω και ήθελα τόσο πολύ να τον δω. Δεν με αφήνανε και ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη γιατί ήταν ο άνδρας μου και ήθελα τόσο πολύ να τον αγκαλιάσω. Ήθελα να είμαι δίπλα του. Και δεν θυμάμαι… Φώναζα σαν τρελή».

Στη συνέχεια, η σύζυγος του Γιάννης Μακρή συγκλονίζει, περιγράφοντας πώς βιώνει την καθημερινότητα με τις κόρες της: «Η μεγαλύτερη κόρη μου που αναζητά τον μπαμπά κάθε μέρα. Του γράφει γράμματα, τα κολλάει στον τοίχο, τα βάζει πίσω από τη φωτογραφία, μιλάει με τον ουρανό κάθε βράδυ και ζητά τον μπαμπά να γυρίσει πίσω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ