15-04-2021

Καρέ καρέ η «μάχη» στα Εξάρχεια – Πώς έγινε η επίθεση στους λιμενικούς

Νέα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα το Open TV για το τι συνέβη στα Εξάρχεια το βράδυ της Πέμπτης και τι προηγήθηκε μέχρι οι δύο λιμενικοί να βρεθούν χτυπημένοι από ομάδα αγνώστων.

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι απειλές των δραστών της επίθεσης προς τους αιμόφυρτους λιμενικούς καθώς τους είπαν να μην εμφανιστούν ξανά στα Εξάρχεια εάν θέλουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πηγές του Open TV το διαμέρισμα στα Εξάρχεια δεν είχε τη συνηθισμένη εικόνα κατάληψης καθώς υπήρχαν δύο κρεβάτια, δύο πολυθρόνες και ένας καναπές και μεγάλες ποσότητες, διάχυτες παντού, ινδικής κάνναβης. Εντός του σπιτιού βρέθηκαν δύο γυναίκες που πιθανόν φρόντιζαν για τη διακίνηση του παράνομου εμπορεύματος. Όση ώρα οι λιμενικοί ερευνούσαν τον χώρο συνάδελφοί του που παρακολουθούσαν την περίμετρο τους ενημέρωσαν για ύποπτες κινήσεις έξω από το σπίτι. Ο εισαγγελέας από την πλευρά του ζήτησε να απομακρυνθούν άμεσα.

Οι λιμενικοί όταν βγήκαν από το σπίτι είδαν μπροστά τους μια ομάδα 40 ατόμων.

Ο εισαγγελέας και μερικοί λιμενικοί καταφέρνουν και ξεφεύγουν, όμως δύο λιμενικοί δεν προλαβαίνουν και μένουν πίσω. Οι κρανοφόροι τους απειλούν να τους δώσουν τον οπλισμό τους. Στη συνέχεια τους χτυπούν αλύπητα.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο Open ότι «ήταν λάθος που η επιχείρηση έγινε χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας ή έστω των ειδικών δυνάμεων του λιμενικού». Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν πως το λιμενικό όφειλε εκτός λιμανιού να έχει ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας και όχι του Α.Τ Εξαρχείων.

Πηγή: ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ