25-02-2021

Μυστήριο με τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω – Τι ανέφερε σε ιδιόχειρο σημείωμα

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω με την αστυνομία να εξετάζει τις φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας στο social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές, όπως επίσης και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το συγκεκριμένο σημείωμα που είχε αφήσει η 22χρονη στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο. Μέσα από αναφέρει ότι νιώθει πια βάρος, ότι δεν αντέχει τη ζωή και ότι δεν θέλει να ζει με τον τρόπο αυτό.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται και το υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν η 22χρονη ήταν μόνη της την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Επίσης η αστυνομία ζήτησε και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής αλλά και το τάμπλετ από τον οποίο θα γίνει ανάσυρση δεδομένων, που έχουν διαγραφεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας οι συνθήκες θανάτου της 22χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της έχουν προκαλέσει πολλά ερωτήματα. «Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», τόνισε.

Η αστυνομία «ξεσκονίζει» τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς έχουν βρεθεί φωτογραφίες που απεικόνιζαν την άτυχη φοιτήτρια μαζί με άτομα που μοιάζουν να είναι λάτρεις του σατανισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ