07-03-2021

Νεαρή γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στην Αχτσιόγλου: Ντροπή σας, είστε προδότες, η Μακεδονία θα εκδικηθεί

Την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα φωνάζοντας υπέρ της Μακεδονίας.

Η υπουργός όταν έφτασε στον χώρο που θα μιλούσε στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το γεγονός ότι υπάρχουν εντάσεις όπου εμφανίζονται κυβερνητικά στελέχη.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο σήμερα, είμαι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης», απάντησε η κ. Αχτσιόγλου, αλλά εκείνη την ώρα τη διέκοψε μια νεαρή γυναίκα λέγοντας: «Ε θα το δεις τώρα! Η Μακεδονία είναι ελληνική, η προδοσία δεν θα περάσει. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας. Είστε προδότες της πατρίδας».

Η κ. Αχτσιόγλου χαμογέλασε και απάντησε ευγενικά στη γυναίκα, λέγοντας «Δεν είναι προδοσία να αγαπάς τις χώρες άλλων λαών», ενώ το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Να σημειωθεί ότι μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στον Λευκό Πύργο, κάνοντας διαμαρτυρία με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία και ζητούσαν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ