09-03-2021

«Σουσάδικο της κόκας» στο Κολωνάκι: Τι υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός και ποιους εμπλέκει

  • Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή η κατηγορούμενη στην απολογία της
  • Ισχυρίστηκε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της
  • Κάνει λόγο για συμμέτοχο του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν

Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στο Κολωνάκι η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο της περιοχής, που θεωρείται -κατά το κατηγορητήριο- η έδρα της εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ. «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Η ηθοποιός που είχε μερίδιο στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου, το οποίο θεωρείται η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ, αναφέρθηκε στη σύντομη απολογία της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο συμμέτοχο του μαγαζιού με καταγωγή από τον Καζακστάν, κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο.

«Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορούμενη προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αφού δεν τους ήξερε ούτε τους έκανε παρέα. Τέλος, ανέφερε ότι δεν πλησίασε ποτέ κανείς την ίδια ή το γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος, για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν. «Ήμουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε πως ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος. Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα».

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί και ο υιός της ηθοποιού, ο οποίος κι αυτός δήλωσε ότι είχε πλήρη άγνοια για τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» επεσήμανε, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στο γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση, δηλώνοντας αθώος. «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Κατά τη συνεδρίαση, απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας στην πλειοψηφία τους πως ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους.

Η πρόεδρος κήρυξε τη λήξη των απολογιών και πλέον αναμένεται η εισαγγελική πρόταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ