18-04-2021

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Τι αποκαλύπτει φίλη της φοιτήτριας που έπεσε από τον ένατο στο ΑΠΘ

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, μίλησε η κολλητή της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον ένατο όροφο της εστίας του ΑΠΘ.  Η εν λόγω κοπέλα δούλευε μαζί με τη Λίνα και την έζησε τις τελευταίες 8 ώρες της ζωή της.

Όπως δήλωσε η φίλη της, η οποία έχει ήδη δώσει κατάθεση, η Λίνα ήταν ένα άτομο ευδιάθετο, χαρούμενο, με πολλή όρεξη για δουλειά, δεν είχε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, η φίλη της Λίνας, η οποία δήλωσε πως γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που της έστελναν τον τελευταίο καιρό, μίλησε για το τελευταίο βράδυ που δούλευαν μαζί και ανέφερε πως δεν θα προέβλεπε με τίποτα αυτό που συνέβη, γιατί ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη εκείνη τη μέρα, πολύ χαρούμενη και πολύ χαλαρή. Δεν είχε προσέξει τίποτα περίεργο ή ανησυχητικό.

Η κοπέλα αναφέρθηκε και στη σχέση της Λίνας με το αγόρι της, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει αν ο σύντροφος της Λίνας γνώριζε για τους εκβιασμούς. Είπε χαρακτηριστικά: «Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πολύ και εκείνος το ίδιο. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης. Δεν πιστεύω να γνώριζε για τους εκβιασμούς, η Λίνα το έκρυβε, απ’ όσο ξέρω, γιατί θα την χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε στο τέλος, ότι το έμαθε, τη χώρισε και γι’ αυτό η Λίνα έκανε ό,τι έκανε».

Σχετικά με τον σύντροφο της Λίνας, η κοπέλα είπε πως όταν πρωτογνωρίστηκαν, ενδιαφέρον είχαν δείξει και η Λίνα και η κοπέλα του ενάτου ορόφου, ωστόσο, κατέληξε με τη Λίνα.. Πρόσθεσε: «Με τις κοπέλες από τον ένατο η Λίνα έκανε πολλή παρέα, ήταν οι πιο κοντινές της φίλες, με αυτές έβγαινε όσο έβγαινε, γιατί τις περισσότερες ώρες ήταν με το αγόρι της. Μάλωναν συχνά σαν 14χρονα, δεν ξέρω αν ήξερε για τις φωτογραφίες».

Τη Δευτέρα ασκήθηκαν διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών, μετά τις απειλές της μητέρας της πως θα έπεφτε από την ταράτσα της Εισαγγελίας αν δεν προχωρούσε η έρευνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ