23-04-2021

Εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή – Διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους

Μετά το περιστατικό με τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, η οποία ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε να αυτοκτονήσει, επειδή δεν προχωρούσε η έρευνα στην υπόθεση θανάτου της κόρης της, ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε δίωξη σε δύο ακόμη υπόπτους για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ένας νεαρός ο οποίος βρέθηκε τυχαία με την παρέα που αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η φωτογραφία της Λίνας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο δικηγόρος υποστήριξε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. «Όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ,με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Λίνα σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και διέμενε στη φοιτητική εστία. Όλα συνέβησαν στις 28 του Νοέμβρη του 2016. Η 22χρονη τελείωσε τη δουλειά της γύρω στις 8 το βράδυ. Συνάντησε τον φίλο της, με τον οποίον ήταν πολύ καλά, και επέστρεψε στην εστία. Αμέσως πήγε στο δωμάτιό της, κάθισε 5 λεπτά και στη συνέχεια ανέβηκε στον 9ο όροφο της εστίας σε δύο άλλες φίλες της. Όπως κατέθεσαν οι δύο κοπέλες, η Λίνα είπε ότι θα έβγαινε στο μπαλκόνι για να κάνει ένα τσιγάρο. Τότε συνέβη το μοιραίο και η 22χρονη βρέθηκε στο πεζοδρόμιο από τον 9ο όροφο.

Η υπόθεση, αρχικά, θεωρήθηκε αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας, όμως, που γνώριζε την κόρη της, γέμισε ερωτήματα και άρχισε να ψάχνει. Μετά από έρευνες έμαθε ότι η Λίνα είχε κάνει μια ημίγυμνη φωτογράφιση. Κάποιος γνωστός της την έπεισε ότι οι φωτογραφίες θα ήταν μόνο για προσωπική της χρήση, ωστόσο, πολύ γρήγορα οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλα τα social media.

Επιπλέον, η μητέρα της από την πρώτη φορά υποστήριζε ότι κάποιος εκβίαζε την κόρη της με ένα ροζ βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί εν αγνοία της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ