07-03-2021

Φρίκη στην Κάρυστο – Ηλικιωμένη πέθανε και στη συνέχεια φαγώθηκε από σκυλιά

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν το απόγευμα της Δευτέρας αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου. Πήγαν στο σπίτι 81χρονης, που διέμενε μόνη της και είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες, στην περιοχή «Λάλα» Καρύστου, όπου αντίκρισαν πολύ σκληρές εικόνες.

Στο προαύλιο εντοπίστηκαν σε προχωρημένη αποσύνθεση δύο ανθρώπινα κάτω άκρα μέσα σε παντελόνι, στο ένα πόδι ήταν φορεμένη μία γαλότσα για αγροτικές εργασίες και η δεύτερη βρέθηκε βγαλμένη και πιο μακριά. Στον ίδιο χώρο που η άτυχη ηλικιωμένη διατηρούσε οικόσιτα ζώα, βρέθηκαν νεκρά από ασιτία δύο αρνάκια, δέκα κοτόπουλα και άλλα τέσσερα αρνάκια ζωντανά αλλά εμφανώς υποσιτισμένα.

Γύρω από το σπίτι υπήρχαν και πολλά αδέσποτα σκυλιά καθώς η ηλικιωμένη ήταν ιδιαίτερα φιλόζωη και φρόντιζε πολλά αδέσποτα ζώα. Όσο και αν έψαξαν στην γύρω περιοχή, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν άλλα ανθρώπινα μέλη, ενώ το σπίτι δεν έφερε εικόνα παραβίασης ή έρευνας.

Αν και θεωρείται από τις Αρχές πως πρόκειται για την ηλικιωμένη έχει ληφθεί και γενετικό δείγμα για την διενέργεια τεστ DNA, ώστε να υπάρξει και επίσημη ταυτοποίηση.

Από τις Αρχές καθώς δεν υπάρχει σώμα για να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα, εικάζεται ότι η ηλικιωμένη κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών εντός της αγροικίας της, έχασε την ζωή της από αιφνίδια παθολογικά αίτια και πεινασμένα ζώα τράφηκαν με το σώμα της. Έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου Εύβοιας.

Τους αστυνομικούς ειδοποίησε ένας 41χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ