16-02-2021

Κύκλωμα εξέδιδε φοιτήτριες στη Ρόδο – Επιχειρεί να «σβήσει» τα ίχνη του

  • Μέχρι τώρα δεν προκύπτει διασύνδεση της υπόθεσης του φόνου της Ελένης Τοπαλούδη με τέτοια κυκλώματα, ωστόσο ο θόρυβος που προκλήθηκε έδρασε καταλυτικά
  • Η «δημοκρατική» έκανε λόγο σε ρεπορτάζ της για 19χρονη ονόματι «Γιολάντα», «φοιτήτρια», που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στη Ρόδο μέσω Διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας, καθώς και για μια 21χρονη ονόματι «Έμμα»

Κύκλωμα που έδρασε και στο νησί της Ρόδου, εκδίδοντας φοιτήτριες, επιχειρεί πλέον να «σβήσει» τα ίχνη του στο Διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με δύο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «δημοκρατικής» της Ρόδου.

Μέχρι τώρα δεν προκύπτει διασύνδεση της υπόθεσης του φόνου της Ελένης Τοπαλούδη με τέτοια κυκλώματα, ωστόσο ο θόρυβος που προκλήθηκε έδρασε καταλυτικά, για να «εξαφανιστούν» ένα γραφείο «εύρεσης εργασίας», που φέρεται να λειτουργούσε στην Κρήτη, αλλά και δύο κορίτσια, που «πλασάρονταν» (η μια φημολογείται ότι ήταν πράγματι) ως φοιτήτριες.

Η «δημοκρατική» έκανε λόγο σε ρεπορτάζ της για 19χρονη ονόματι «Γιολάντα», «φοιτήτρια», που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στη Ρόδο μέσω Διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας, καθώς και για μια 21χρονη ονόματι «Έμμα».

Παράλληλα, την εμφάνισή τους έκαναν στο Διαδίκτυο αγγελίες για την πρόσληψη φοιτητριών για να απασχοληθούν σε «εταιρεία παροχής υπηρεσιών αισθησιακού μασάζ».

Από τα μέσα του Οκτωβρίου του 2017, έκανε την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, με την επωνυμία cretegirlsnetwork με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσληψη «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ», για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

Η εταιρεία υποσχόταν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και «υψηλές αποδοχές».

Όπως αναφερόταν:

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να έχουμε στο δυναμικό μας όμορφες κοπέλες αλλά και καλά κορίτσια όσον αφορά το χαρακτήρα και το ήθος. Υγεία και καθαριότητα τα πλέον βασικά για τις κοπέλες που θα συνεργαστούμε. Κάνουμε ό,τι το καλύτερο για εσάς… που μας το ζητήσατε. Έχουμε ενημερώσει τις κοπέλες μας να σας δώσουν την καλύτερη εντύπωση. Σκοπός μας να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και να συστήσετε τις κοπέλες μας σε φίλους και γνωστούς σας. Η συνέπεια στα ωράρια των ραντεβού είναι το βασικό μας μέλημα. Σας υποσχόμαστε οι κοπέλες μας να είναι ακριβώς στην ώρα τους στο ραντεβού καθώς και να κάθονται στο ραντεβού με άνεση και χωρίς βιασύνες. Σκοπός μας η δική σας χαλάρωση από την δύσκολη καθημερινότητα».

Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού διαδικτυακού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η εταιρεία φρόντισε να απενεργοποιήσει όχι μόνο την ιστοσελίδα της αλλά και έχει σβήσει όλες τις αγγελίες που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αλλά και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε.

Το ίδιο έκανε η αυτοπροσδιοριζόμενη ως 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο, λειτουργώντας δική της ιστοσελίδα.

«Είμαι η Έμμα 21χρονη αληθινή, σέξυ φοιτήτρια στη Ρόδο. Ανεξάρτητη έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στη Ρόδο. Παρακαλώ να επικοινωνούν μαζί μου μόνο σοβαρά άτομα άνω των 25 ετών που θέλουν να νιώσουν κάτι το όμορφο, το αληθινό, το τρυφερό και να είναι αποφασισμένοι ότι θέλουν να κάνουν ραντεβού».

Όλες τις προσφερόμενες ερωτικές υπηρεσίες τις παρέχει έναντι 100 ευρώ τη μια ώρα, ενώ διαθέσιμο είναι το τηλέφωνό της και το email της σε υποψήφιους πελάτες.

Εξαφανίστηκαν επίσης η ιστοσελίδα, οι αγγελίες και το τηλέφωνο της 19χρονης φοιτήτριας, Γιολάντα.

«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Έρχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου για πολλά καυτά παιχνιδάκια σεξουαλικού τύπου. Για καυτά αγοράκια αλλά και κοριτσάκια».

(dimokratiki.gr)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ