12-05-2021

Αποκαλύψεις «φωτιά» στην υπόθεση της φοιτήτριας – «Της έδεσαν τα πόδια για να πνιγεί σίγουρα»

  • Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος έφερε στο φως ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας
  • «Βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της», αναφέρει ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
  • Προανήγγειλε μηνύσεις για όσους επιχειρήσουν να προσβάλουν τη μνήμη της

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις από την πλευρά του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε πως οι δράστες όχι μόνο πέταξαν την 21χρονη ζωντανή στη θάλασσα αλλά της έδεσαν με σκοινί τα πόδια. Ο λόγος; Για να είναι βέβαιοι πως θα πνιγεί, όπως ανέφερε.

Ακόμα, στη δήλωση προειδοποιεί πως όποιος προσπάθησε να προσβάλει τη μνήμη της θα μηνυθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ