26-10-2020

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ταξιτζή – «Επώνυμος με χρημάτισε για να μη μιλήσω»

  • Πολλά εξακολουθούν να είναι τα κενά
  • Τι γίνεται πίσω από τη Γεωπονική τα βράδια
  • «Εμένα μου έδωσε επώνυμος χρήματα για να μην πω τι είδα. Ξεκίνησε από 3.000 ευρώ και έφτασε στις 11.000 χιλιάδες ευρώ…»
  • Τι κατέθεσαν ο ηθοποιός και ο ταξιτζής

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα κενά στην υπόθεση βιασμού του ταξιτζή με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς. Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης εμπλέκεται στην υπόθεση και έχει μιλήσει για τη στάση που έκαναν με το ταξί, πίσω από τη Γεωπονική, αμέσως αφότου σταμάτησαν και έφαγαν στο σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας. Το ίδιο έκανε και ο ταξιτζής.

Στην συγκεκριμένη περιοχή, ωστόσο, συμβαίνουν… διάφορα και άνθρωπος που ξέρει αναφέρθηκε για το τι γίνεται πίσω από τη Γεωπονική τα βράδια.

«Ό,τι το χειρότερο γίνεται εδώ… Όσοι έρχονται εδώ γνωρίζονται. Ο ένας ξέρει τον άλλον, χαιρετιούνται… Έχουν γίνει πολλά εδώ, όπως βιασμοί, ξύλο… Αυξάνονται συνέχεια τα άτομα και αυτό είναι λυπηρό… Η Αστυνομία περνάει τακτικότατα, όμως κρύβονται… Παίζονται πολλά χρήματα εδώ. Εμένα μου έδωσε επώνυμος χρήματα για να μην πω τι είδα. Ξεκίνησε από 3.000 ευρώ και έφτασε στις 11.000 χιλιάδες ευρώ…», είπε χαρακτηριστικά.

Τι κατέθεσαν ο ηθοποιός και ο ταξιτζής

Τόσο ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς όσο και ο ταξιτζής κατέθεσαν τι συνέβη πίσω από τη Γεωπονική όταν σταμάτησαν με το ταξί.

«Όταν τελειώσαμε το φαγητό, ξαναμπήκαμε στο ταξί και τον ρώτησα αν είχε ακουστά την περιοχή της Αγίας Αννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί. Εκείνος μου απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφασίσαμε να πάμε εκεί. Στη διαδρομή η κουβέντα μας συνέχισε να είναι φιλική και ήρεμη, ήμασταν και οι δύο νηφάλιοι. Οταν φτάσαμε στην περιοχή της Αγίας Αννας κάτσαμε για κανένα δεκάλεπτο και συζητούσαμε μέσα στο ταξί και μετά κατεβήκαμε και οι δύο απ΄το ταξί. Πήγαμε στο δασάκι που βρίσκεται εκεί, εγώ χαιρέτισα κάποια άτομα και πιάσαμε κουβέντα. Σ’ αυτό το χρόνο ο οδηγός του ταξί ήταν δίπλα μου στα δύο- τρία μέτρα στη συνέχεια αποφασίσαμε να φύγουμε και επιστρέφοντας στο ταξί τον έχασε για 10 λεπτά περίπου. Όταν έφτασα το ταξί ήταν όρθιος έξω από το ταξί και περίμενε. Αφού μπήκαμε μέσα στο όχημα εγώ επικοινώνησα με τον φίλο μου, κανονίσαμε να βρεθούμε σε 40 λεπτά στο σταθμό Αττική οπότε είπα στον οδηγό να με μεταφέρει εκεί. Στη διαδρομή και όσο βρισκόμαστε στην Ιερά Οδό με πήρε ο ύπνος και μετά ξύπνησα ξαφνικά έξω από το Ιπποκράτειο… », ήταν όσα κατέθεσε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Δικηγόρος Παππά: Δεν ξέρω που είναι - Δεν έχω επαφή μετά τις 7 Οκτωβρίου

Με τη σειρά του ο ταξιτζής κατέθεσε: «Ο δράστης με οδήγησε στην οδό Λελουδών, πίσω από τη Γεωπονική σχολή σε ένα σημείο απομακρυσμένο και ερημικό όπου υπήρχαν μόνο παρκαρισμένες νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια. Ο δράστης με έπιασε από το σβέρκο και ένιωσα πάλι την έντονη δυσοσμία και μου είπε σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Εκεί κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να πάω μαζί του. Εγώ αρνήθηκα και εκείνος απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Τον θυμάμαι να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ή θάμνο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και με κοιτούσε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκαν να φύγω αλλά άρχισα να ζαλίζομαι υπερβολικά και κόπηκαν τα πόδια μου. Επειδή δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα στο ταξί για να ηρεμήσω. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Εχω ένα κενό μνήμης. Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω. Οταν ξύπνησα βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και του είπα αρκετά ως εδώ. Αυτός φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι του στην τσέπη. Μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ φοβούμενος για τη ζωή μου ξεκίνησα να οδηγώ το ταξί ακολουθώντας τις οδηγίες του».

Ακολουθήστε μας στο Google News! Κάντε κλικ εδώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: 790 νέα κρούσματα, 84 διασωληνωμένοι - Στο «κόκκινο» Αττική και Θεσσαλονίκη (video)