05-03-2021

Βαρύς οπλισμός και πυρομαχικά στο κρησφύγετο του Μαραθώνα

Βαρύ οπλισμό που αποτελείται από ρουκέτες, καλάσνικοφ και πυρομαχικά εντόπισαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κρησφύγετο στο Μαραθώνα, στο πλαίσιο των ερευνών, που συνεχίζονται μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου.

Oι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στη γιάφκα μετά από μεθοδικές έρευνες για την συλλογή στοιχείων σχετικά με τρομοκρατική οργάνωση, έχουν δει μέχρι στιγμής απ’ έξω έξι ΙΧ αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες εκτός από το βαρύ οπλοστάσιο.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, συγκεντρώνουν τα αντικείμενα που φαίνονται μακροσκοπικά, στο εσωτερικό του σπιτιού με τα δύο υπόγεια (καθώς δεν μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί αν δεν τελειώσει η βασική έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας).

Πάντως, όπως αναφέρει ανώτατος αξιωματικός, εκτιμάται ότι πρόκειται για γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης και απομένει να διαπιστωθεί τι σχέση έχουν άτομα που έχουν πέσει μέχρι τώρα στα χέρια των διωκτικών αρχών και αν τα όπλα και τα οχήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ