24-10-2020

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί από το τριπλό έγκλημα στον Έβρο – Μάνα με δυο κόρες τα θύματα

  • Ο δράστης δεν έκανε προσπάθεια να τις κρύψει και οι τρεις σοροί βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου
  • Και τα τρία θύματα φορούσαν τα ρούχα τους και δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη επίθεσης με σεξουαλικά κίνητρα

Οι εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Αλεξανδρουπολης, Παύλου Παυλίδη ότι οι τρεις γυναίκες που είχαν βρεθεί σφαγιασμένες με πανομοιότυπα, μάλιστα, χτυπήματα στον λαιμό, είναι μια μητέρα και οι δύο ανήλικες κόρες της, επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις στα δείγματα DNA που έγιναν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Τα τρία θύματα είχαν εντοπισθεί σε παρόχθια περιοχή του Έβρου, κοντά στο Πραγγί, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Έως τώρα δεν έχει εντοπισθεί κανένα στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητα των τριών γυναικών, αφού πάνω τους δεν έφεραν οποιοδήποτε έγγραφο, ενώ ακόμη και για την εθνικότητά τους, γίνονται εικασίες βάσει των χαρακτηριστικών τους: Εκτιμάται ότι είναι είτε Ιρανικής, είτε αφγανικής καταγωγής.

Η εξιχνίαση της τριπλής δολοφονίας είναι εξαιρετικά δύσκολη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα θύματα. Η αστυνομία περιορίζεται έως τώρα σε σενάρια, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τα χτυπήματα που επέφεραν τον θάνατο των τριών γυναικών ήταν πανομοιότυπα.

Όπως έχει προκύψει μόνο ένα από τα θύματα έχει αμυντικά σημάδια, που δείχνουν ότι αντιστάθηκε στον δολοφόνο της. Η αστυνομία πάντως, προσδοκά να βρει μια άκρη σε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην περιοχή που εντοπίσθηκαν τα τρία θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: Ποιοι εξαιρούνται από την υποχρεωτική χρήση μάσκας - Δευκρινίσεις από Χαρδαλιά