12-05-2021

Σοκάρει ο 34χρονος βιαστής από τη Λαμία – «Τράβα να πεις ότι σε βίασα, δε θα σε πιστέψει κανείς» (video)

  • Συγκλονίζουν οι καταθέσεις δύο θυμάτων του 34χρονου εθνοφύλακα από τη Λαμία
  • «Μόνη σου ήρθες εδώ», είπε στο ένα θύμα αμέσως μόλις ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του
  • «Ο γιος μου δεν την πείραξε», λέει η μητέρα του κατηγορούμενου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής και ομηρίας της Γαλλίδας στη Λαμία. Δύο γυναίκες, που έπεσαν θύματα του 34χρονου εθνοφύλακα, «καίνε» τον κατηγορούμενο σε καταθέσεις – «φωτιά». Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, ενοχοποιούν τον 34χρονο και για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμού.

Σύμφωνα με το Star, οι δύο γυναίκες, στις καταθέσεις τους, περιγράφουν τις άγριες σκηνές που έζησαν στα χέρια του 34χρονου που δε δίστασε να πει, αφού πρώτα ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του: «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ».

«Μας βίαζε», ισχυρίστηκαν, με δάκρυα στα μάτια, στους αστυνομικούς.

«Μόνη σου ήρθες εδώ»

Της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία και την οδήγησε στο γκαράζ του σπιτιού του. Εκεί της έδεσε τα μάτια με μαντήλι και πιάνοντάς την από το μπράτσο σαν να ήταν κρατούμενη την οδήγησε στο δωμάτιο στον ακάλυπτο. Εκεί την έβαλε να ξαπλώσει στο πάτωμα και της έδεσε τα πόδια της. Μετά τη βίασε και της είπε: «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», φέρεται να περιέγραψε στην κατάθεσή της η 34χρονη.

«Οι κοπέλες μπορούν να λένε ότι θέλουν. Πρέπει να αποδείξουν κάποια πράγματα», σχολίασε ο δικηγόρος του 34χρονου, Δημήτρης Κρούπης.

Η 24χρονη πρώην σύντροφός του κατηγορούμενου ισχυρίζεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 17 ετών. Όπως λέει, δε δίστασε να την απειλήσει με όπλο:

Έβαλε ένα όπλο, το όπλισε και το ακούμπησε στο κεφάλι της και της είπα ότι δε θα τη βρει κανείς. Στη συνέχεια τη βίασε, όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά, που πήγαινε στο σπίτι του, φέρεται να είπε η 24χρονη.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Γαλλίδα που τον κατήγγειλε για αρπαγή και ότι την είχε όμηρο στο διαμέρισμά του στη Γαλλία.

«Ο γιος μου δεν την πείραξε. Και γιατί τόσες φορές που ήμουν εγώ εδώ έξω… κάτι, κάτι να πει… Δεν την έχω δει ποτέ», λέει η μητέρα του κατηγορούμενου.

Η Γαλλίδα είχε ιδιαίτερη σχέση με τον 34χρονο. Γνωρίστηκαν μέσω ενός ιστότοπου για εύρεση ερωτικών συντρόφων. Σύμφωνα με τα στοιχεία, λόγω της απόστασης, η γυναίκα του έστελνε φωτογραφίες δεμένη με σχοινιά και κολάρα.

Ο εθνοφύλακας ισχυρίστηκε ότι η Γαλλίδα έφτασε στο σημείο να του στέλνει φωτογραφίες με την κόρη της… δεμένη που είναι μόλις 15 ετών. 

Πηγή: Star

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ