15-05-2021

Αναγνωρίστηκε επίσημα η 22χρονη στο Ζεφύρι – Δεν είναι σε θέση να μιλήσει για τον βιασμό της

  • H 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έχοντας πλέον διαφύγει τον κίνδυνο
  • Η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας
  • Η μητέρα της άτυχης κοπέλας δίνει ήδη κατάθεση στους αστυνομικούς
  • Οι δύο γυναίκες φέρεται να μην έχουν καλές σχέσεις
  • Αναμένεται να συνέλθει για να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς της συνέβη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας στο Ζεφύρι, καθώς επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, τα στοιχεία της ταυτότητάς της, τη στιγμή που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι χτες ήταν διασωληνωμένη.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε και η μητέρα της κοπέλας και ήδη δίνει κατάθεση από το μεσημέρι της Τετράρτης, ενώ αναμένεται να συνέλθει και η ίδια για να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη. Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, η μητέρα της κοπέλας δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.

Η 22χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνήλθε την Τρίτη στο νοσοκομείο και στους αστυνομικούς που πήγαν εκεί έδωσε ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν λόγο ότι στον οργανισμό της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες που οδηγούν στο συμπέρασμα είτε ότι είχε κάνει η ίδια χρήση ναρκωτικών, είτε ότι της τα χορήγησαν οι δράστες ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

Τέλος, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ