22-04-2021

Θρίλερ με τη γυναίκα στο Ζεφύρι – Βιάστηκε ενώ ήταν σε κώμα από ναρκωτικά

  • Η γυναίκα κακοποιήθηκε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες την παράτησαν αλλού
  • Οι Αρχές ψάχνουν την οικογένεια της γυναίκας
  • Οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA
  • Πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και μετά βιάστηκε
  • Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας η νεαρή κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή.

. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Οι αστυνομικοί αναζητούν την ταυτότητά της

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι 20 – 30 χρόνων.

Μάλιστα, η αστυνομία έκανε έλεγχο στα αποτυπώματά της, αλλά δεν έχει σημανθεί και έτσι δεν κατάφερε να φτάσει στην ταυτότητά της. Παράλληλα, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης για γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί πήραν δείγματα DNA που εντόπισαν στα νύχια της, προκειμένου να αποκτήσει στοιχεία για την ταυτότητα του ή των βιαστών της, ενώ αναζητά υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή που βρέθηκε.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν είχε πάνω της κάτι που να αποδεικνύει ποια είναι. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει ενώ δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ