27-01-2021

«Χολιγουντιανή» κλοπή στη Μύκονο με θύμα σαουδάραβα πρίγκιπα

Ένας «ποντικός» κατάφερε να περάσει από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να κλέψει έναν σαουδάραβα πρίγκιπα, που έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο.

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας, βρισκόταν στο νησί των Ανέμων από τις 15 Αυγούστου και η κλοπή την οποία κατήγγειλε, έχει κάτι από σενάριο χολιγουντιανής ταινίας.

Ο πρίγκιπας διέμενε σε πολυτελή βίλα – φρούριο στην περιοχή Καλαφάτης, υπό τη συνοδεία 15 ανδρών της κρατικής ασφάλειας, αλλά και εταιρείας σεκιούριτι.

Ενώ ετοιμαζόταν να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι, ανακάλυψε όπως τουλάχιστον κατήγγειλε, πως άγνωστος μπήκε, από ανοικτή μπαλκονόπορτα στην βίλα και του έκλεψε τρεις βαλίτσες με πολύτιμο περιεχόμενο.

Στις τρεις βαλίτσες που έκλεψαν από τον πρίγκιπα υπήρχαν σύμφωνα με την κατάθεσή του 60 ρολόγια χειρός, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα και δαχτυλίδια με διαμάντια.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,2 εκ. δολάρια.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν για το πώς ο κλέφτης πέρασε όλα τα μέτρα ασφαλείας, πήρε τρεις βαλίτσες και εξαφανίστηκε. Όλα τα σενάρια διερευνώνται από τις αρχές.

(ant1news.gr)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ