29-10-2020

Η βαλλιστική «μίλησε» για το διπλό θρίλερ στην Ξάνθη – Σκότωσε τον κουμπάρο του και αυτοκτόνησε (video)

  • Τραγικός ο επίλογος στις δύο υποθέσεις
  • Ο ασφαλιστής πυροβολήθηκε το πρωί της Τρίτης
  • Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος το ίδιο βράδυ
  • Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι οι δύο τους είναι κουμπάροι
  • Το χρονικό του διπλού θρίλερ

Συγκλονιστικός είναι ο επίλογος που γράφεται στο διπλό θρίλερ που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Ξάνθη, καθώς φως στο μυστήριο έριξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Αναλυτικότερα, αποδείχθηκε ότι η βολίδα που σκότωσε τον ασφαλιστή προέρχεται από το όπλο, που χρησιμοποίησε λίγες ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας και πολύ καλός του φίλος προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ANT1 το 22άρι όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του και πολύ στενός του συνεργάτης λίγες ώρες αργότερα.

Τα αίτια που όπλισαν τα χέρια του επιχειρηματία αναζητούν πλέον οι αστυνομικοί, με το σενάριο των οικονομικών διαφορών να είναι αυτό που κερδίζει έδαφος.

To χρονικό του διπλού θρίλερ

O άτυχος ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός περίπου στις 3 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Όπως διαπιστώθηκε το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Μάλιστα, το χτύπημα χαρακτηρίστηκε «επαγγελματικό» από αστυνομικούς που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος.

Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Σχεδόν δώδεκα ώρες αργότερα, περίπου στις 10 και 30 το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας και στενός φίλος του ασφαλιστή.

Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία.