21-04-2021

«Το ρεύμα προς Αθήνα ήταν ανοιχτό για να φεύγει ο κόσμος από το Μάτι», τονίζει αξιωματικός της Tροχαίας

Διευκρινίσεις για την εκτροπή που γινόταν στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν ξέσπασε η πύρινη λαίλαπα δίνει ο Σταύρος Τσιροζίδης, υπαρχιφύλακας Β’ της τροχαίας ΒΑ Αττικής, ο οποίος ήταν μαζί με την ομάδα που είχε κλείσει τη λεωφόρο Μαραθώνος την ημέρα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική.

Ειδικότερα, ο κ. Τσιροζίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 διευκρίνισε ότι η εκτροπή γινόταν στο ρεύμα προς Μαραθώνα, ούτως ώστε να μη μεταβούν εκεί άνθρωποι με τα οχήματά τους και εξήγησε ότι το ρεύμα προς Αθήνα ήταν ανοιχτό για να φεύγει ο κόσμος από το Μάτι.

Πρόσθεσε ότι οι εντολές που είχαν ως σώμα αφορούσαν μόνο τη λεωφόρο Μαραθώνος, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τον έβριζε όλος ο κόσμος γιατί ήθελαν να πάνε να δουν τα σπίτια τους στο Μάτι.

Είπε μάλιστα ότι τον χτύπησε πολίτης, χωρίς να τον τραυματίσει, επειδή δεν τον άφησε να στρίψει στη Μαραθώνος προς Φλέμινγκ.

Τέλος, ανέφερε περιστατικό με συνάδελφό του ο οποίος νοσηλεύεται καθώς τον χτύπησε αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οποίου ήθελε να πάει να δει αν έπαθε κάτι η περιουσία του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ