15-04-2021

Μέχρι τον Σαρωνικό οι έρευνες για τους οκτώ αγνοούμενους – 80 οι ταυτοποιημένοι νεκροί

  • Δέκα ημέρες μετά την εθνική τραγωδία
  • Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76
  • Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι κατέληξαν σε νοσοκομεία της Αττικής
  • Στη θάλασσα στρέφονται οι έρευνες
  • Εντοπίστηκε καμένη σορός στη Γλυφάδα

Δέκα ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων συνεχίζονται και επεκτείνονται ακόμα και μέχρι τον Σαρωνικό.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, με αποτέλεσμα οι νεκροί να ανέρχονται επισήμως σε 80.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται 11 άτομα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, πρόκειται για έξι ασθενείς στον Ευαγγελισμό, δύο ασθενείς στο ΚΑΤ, δύο ασθενείς στο Θριάσιο και μία ασθενή στο «Γ. Γεννηματάς».

Ο κατάλογος με τους εγκαυματίες στα νοσοκομεία περιλαμβάνει το τελευταίο 48ωρο 43 ενήλικες και ένα παιδί που νοσηλεύεται με εγκαύματα στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σήμερα η κηδεία της οικογένειας του σεφ Κοκκινίδη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, στην Καλαμπάκα, η κηδεία της οικογένειας του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι.

Ο Πάνος Κοκκινίδης εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του στο οικόπεδο – νεκροταφείο μαζί με τη γυναίκα του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά του, την μητέρα του αλλά και άλλους 21 ανθρώπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ