15-04-2021

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Σήμερα η κηδεία της οικογένειας του σεφ Κοκκινίδη

  • Στην Καλαμπάκα η κηδεία της οικογένειας
  • Ο Πάνος Κοκκινίδης εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του στο οικόπεδο – νεκροταφείο
  • Μαζί του κάηκαν η γυναίκα του Άννυ, τα δυο του παιδιά και η μητέρα του

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, η κηδεία της οικογένειας του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο Μάτι.

Ο Πάνος Κοκκινίδης εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του στο οικόπεδο – νεκροταφείο μαζί με τη γυναίκα του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά του, την μητέρα του αλλά και άλλους 21 ανθρώπους.

Άφησε την τελευταία του πνοή προσπαθώντας να ξεφύγει από τις φλόγες και ενημερώνοντας τις πρώτες ώρες τους διαδικτυακούς του φίλους με βίντεο και αναρτήσεις για την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας.

Η οικογένεια ανέφερε ότι δεν θέλει στην κηδεία στην Καλαμπάκα την παρουσία των ΜΜΕ. «Την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 12 μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία των Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη. Επιθυμία των συγγενών της οικογένειας την οποία και απευθύνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι να απέχουν αυτά από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα το πένθος τους», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ