25-09-2020

Το Ελληνοτουρικό Επιμελητήριο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θύματα εξαπάτησης κυκλώματος

 

Με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε Έλληνες οι οποίοι έπεσαν θύματα εξαπάτησης κυκλώματος που υποσχόταν δάνεια από τουρκικές τράπεζες, το ΔΣ του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συνεδρίασε εκτάκτως, προκειμένου να εξετάσει τις δυνατότητες παροχής βοήθειας και υποστήριξης όσων το επιθυμούν.

Αποφασίστηκε σε συνεργασία με τα αντίστοιχα τουρκικά εμπορικά επιμελητήρια οι υπηρεσίες του επιμελητηρίου (Συμβουλευτική επιχειρήσεων, Νομική, κλπ.) από σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 να παρέχουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους το επιθυμούν, ανεξαρτήτως του εάν είναι μέλη του επιμελητηρίου ή όχι.

Τα αιτήματα συνδρομής, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα διαβιβάζονται και προς την τουρκική πλευρά όπου τα επιμελητήρια θα παρίστανται ως πολιτικώς ενάγοντες υπέρ των εξαπατηθέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πρόεδροι του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και των τουρκικών επιμελητηρίων βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αρχές των χωρών τους, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών, το εύρος της απάτης, καθώς και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Ελληνο-Τουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, στα τηλέφωνα: 211 7000 264-7.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.