24-10-2020

Η νεκροψία έδειξε πώς δολοφόνησαν τον Δουρουντάκη – Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

  • H ιατροδικαστική εξέταση διήρκεσε αρκετές ώρες
  • Tα σκάγια είχαν το ίδιο χρώμα και μέγεθος με τα χαλίκια κάτω από τα οποία θάφτηκε ο 70χρονος
  • Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 44χρονος φερόμενος ως δολοφόνος
  • Η κηδεία του 70χρονου άνδρα πρόκειται να γίνει στον Ιερό ναό Σωτήρος Χριστού

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη που βρέθηκε νεκρός θαμμένος σε λάκκο την Παρασκευή μετά την απολογία των κατηγορουμένων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Σταμάτη Μπελιβάνη ο θάνατος του 70χρονου οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων του θώρακος λόγω πλήξης με χόνδρους μακρύκανου κυνηγετικού πυροβόλου όπλου.

Ο 70χρονος πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα στον θώρακα ενώ η ιατροδικαστική εξέταση διήρκεσε αρκετές ώρες, καθώς τα σκάγια είχαν το ίδιο χρώμα και μέγεθος με τα χαλίκια κάτω από τα οποία θάφτηκε ο 70χρονος, οπότε και έπρεπε να πραγματοποιηθούν πλύσεις για να βγει πόρισμα. Επιπλέον, η σωρός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σήμερα η κηδεία του Παντελή Δουρουντάκη

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πρόκειται να γίνει κηδεία του αδικοχαμένου Παντελή Δουρουντάκη, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί εδώ και τρεις μήνες, ενώ το τέλος της ιστορίας του γράφτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Η κηδεία του 70χρονου άνδρα πρόκειται να γίνει στον Ιερό ναό Σωτήρος Χριστού ώρα 5 το απόγευμα στη Χώρα Σφακιων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Πώς η ΕΛΑΣ έχασε τον Χρήστο Παππά ενώ ήταν στα «5-6 μέτρα κοντά» (video)

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 44χρονος φερόμενος ως δολοφόνος

Συντετριμμένος εμφανίζεται τώρα ο 44χρονος που προφυλακίστηκε για την δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη.

Αναλυτικότερα, ισχυρίστηκε ότι από την ημέρα εκείνη η ζωή του άλλαξε δραματικά και ότι κατέρρευσε ψυχολογικά. Μάλιστα λόγω του τεράστιου βάρους που κουβαλούσε στράφηκε στην Εκκλησία, ώστε να μπορέσει να βρει το σθένος και την δύναμη να πει την αλήθεια.

Ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει τον 70χρονο για να μην τον πυροβολήσει εκείνος καθώς πήγε στο εργοτάξιο τους οπλισμένος. Μέσα στο θαμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Για τον αδερφό του είπε ότι δεν ήξερε τίποτα αν και η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι μετά την ανθρωποκτονία υπήρχε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι με βάση τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους δεν προκύπτει η εμπλοκή του 39χρονου στην ανθρωποκτονία και έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Προφυλακίστηκε ο 28χρονος για τις ζωοκλοπές στην Κρήτη - Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι πέντε

ΠΗΓΗ: flashnews.gr