14-05-2021

Με γενειάδα ο Σώρρας στον εισαγγελέα – Εθνικιστικό διάγγελμα στους οπαδούς του (video)

  • Ο Αρτέμης Σώρρας παρέμενε για περισσότερο από έναν χρόνο καταζητούμενος
  • «Αδέλφια, ελλάνια φυλή μου. Συμπολεμιστές μου. Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων», είπε στους οπαδούς του
  • είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα για να μην αναγνωρίζεται

«Αδέλφια, ελλάνια φυλή μου. Συμπολεμιστές μου. Η Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων. Το δίκαιο θα το πάρουμε στα χεριά μας. Θ΄ αντέξω μέχρι το τέλος» ήταν μερικά από τα λόγια του Αρτέμη Σώρρα  φανατικούς οπαδούς του που τον περίμεναν το πρωί της Κυριακής έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, όταν και οδηγήθε στον ανακριτή.

Ο Αρτέμης Σώρρας παρέμενε για περισσότερο από έναν χρόνο καταζητούμενος και συνελήφθη το Σάββατο στον Άλιμο.

Ο ιδρυτής της οργάνωσης οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του τον Μάρτιο του 2017 για σωρεία κακουργημάτων και ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή της υπόθεσης. Ωστόσο σε βάρος του εκκρεμεί και άλλο ένα ένταλμα ως φυγόποινου, καθώς έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 8 ετών από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση.

Μαζί με τον Σώρρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο άντρας που συνελήφθη χθες μαζί του σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, δικογραφία που θα κριθεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Στο βίντεο ο Αρτέμης Σώρρας φαίνεται με τελείως αλλαγμένη εμφάνιση για να μην αναγνωρίζεται, καθώς είχε αφήσει γενειάδα που παρέπεμπε σε ιερέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ