20-04-2021

Μυστήριο με θάνατο 46χρονης στη Λαμία – Ζήτησε βοήθεια από περαστικό και πέθανε στα χέρια του

Ένα άκρως ασυνήθιστο περιστατικό διαδραματίστηκε λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία Λαού στη Λαμία.

Την περιγραφή έδωσε ένας περαστικός οδηγός. Ο άνδρας υποστηρίζει πως είχε σταματήσει στο σημείο για να αγοράσει κάτι πρόχειρο για φαγητό. Ξαφνικά, μία γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και τον παρακάλεσε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Η γυναίκα υποστήριξε πως δεν αισθανόταν καλά.

Πράγματι ο οδηγός ξεκίνησε για τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού, στον δρόμο η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Σε αυτή την κατάσταση την παρέδωσε στους γιατρούς. Εκείνοι με τη σειρά τους διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε καταλήξει και ότι ήταν αργά να της προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που μένει στη Λαμία. Η γυναίκα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία, η οποία και ειδοποιήθηκε από τους γιατρούς.

Νεκροψία – νεκροτομή

Από την Ασφάλεια αναμένεται να εξεταστούν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης. Παράλληλα, οι Αρχές ελπίζουν η ιατροδικαστική έκθεση μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, να φωτίσει περισσότερο σημεία του μυστήριου θανάτου.

Πηγή: lamiareport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ