12-05-2021

«Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα» – Ο διάλογος του Καρόλου με την Κρητικιά που χόρεψε μαζί της

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ένα γεμάτο τριήμερο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Ελλάδα. Μια από τις καλύτερες στιγμές του ταξιδιού του ήταν οι κρητικοί χοροί στο παραδοσιακό χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

Όπως ο ίδιος είχε ζητήσει, Κάρολος και Καμίλα όχι μόνο παρακολούθησαν ένα κρητικό γλέντι αλλά συμμετείχαν και σε αυτό. 

Κατά τη διάρκεια του χορού λοιπόν, μια 24χρονη κρητικιά καλλονή εντυπωσίασε τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος την ώρα που χόρεψε μαζί της δέχτηκε τα κοπλιμέντα του.

Η ίδια μιλώντας στο ekriti.gr είπε για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πως ήταν πολύ άνετος και ευχάριστος. Κάτι που φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του Καμίλα, «πάτησαν» ένα πρωτόκολλο αιώνων.

Μεταξύ άλλων, ενώ δεν επιτρεπόταν ούτε να τον…ακουμπήσουν, εκείνος χόρεψε τελικά μαζί με τους χορευτές από το «Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης» της κ. Αντωνίας Παντελακη.

H Βαγγελιώ είναι χορεύτρια από τα 4 της χρόνια και έχει μετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις. Όπως όμως είπε, αυτή η εκδήλωση ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

«Την ώρα που του μετρούσα τα βήματα για να χορέψει μαζί μας σιγανό, είχαμε μια πολύ ζεστή συνομιλία», λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει τον διάλογο που είχαν:

«Αυτό που φοράς τι είναι;», τη ρώτησε για να του απαντήσει: «Είναι το παραδοσιακό νυφικό που φορούσαν στις Αρχάνες».

«Εσύ είσαι παντρεμένη;», Ρώτησε μετά. «Όχι είμαι φοιτήτρια» αποκρίθηκε η Βαγγελιώ. Και ο Κάρολος είπε τότε: «Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα. Εύχομαι να το βάλεις και στο γάμο σου στο μέλλον».

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ