14-05-2021

Θρίλερ στη Λαμία – 8χρονος έπεσε σε φρεάτιο (εικόνες)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα παιδικό παιχνίδι σε γειτονιά της Λαμίας στη Νέα Άμπλιανη.

Συγκεκριμένα, μια μεγάλη παρέα παιδιών έπαιζε κρυφτό στην πλατεία της οδού Βερμίου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγο πριν τις 21:00, ο 8χρονος πήγε να κρυφτεί στο ισόγειο μιας νεοανεγειρόμενης οικοδομής. Στο ισόγειο της οικοδομής υπήρχαν δυο φρεάτια εξαερισμού για το υπόγειο, τα οποία ήταν ξεσκέπαστα. Την ώρα εκείνη είχε αρχίσει να σουρουπώνει και δεν φαινόντουσαν καθόλου. Το παιδί μπαίνοντας στην οικοδομή ξαφνικά βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας σε ένα από αυτά.

Ο μικρός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπως και τα άλλα παιδιά και αμέσως στο σημείο βρέθηκε η μητέρα του και άλλοι γείτονες που άκουσαν τις φωνές. Ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική η 7η ΕΜΑΚ και η αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβουν γιατί η μητέρα του και γείτονες με μια μεγάλη σκάλα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί, που πέρα από το σοκ δεν φάνηκε να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό.

Οι περίοικοι έκαναν λόγο για επικίνδυνες παγίδες, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία, όπου καθημερινά παίζουν πολλά παιδιά. «Από τύχη δεν είχαμε τίποτα χειρότερο. Στο σημείο που βρίσκονται δεν φαίνονται καθόλου. Πρέπει να καλυφθούν άμεσα», είπε ένας από τους περίοικους.

(lamiareport)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ