06-05-2021

Αδελφή οδηγού της μοιραίας νταλίκας: Τώρα καταλαβαίνει το μέγεθος της συμφοράς (video)

  • «Βιάζονται να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν», τονίζει η αδελφή του 64χρονου
  • «Δεν θέλουμε καμία επαφή με τον δράστη», δηλώνουν οι συγγενείς των θυματων

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός της νταλίκας κάνει λόγο για μηχανική βλάβη στο όχημα αντικρούοντας δηλώσεις μαρτύρων ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι παραπατούσε αμέσως μετά το μακελειό.

Η Μαρία Ανδρεάκου, αδελφή του οδηγού της νταλίκας μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε χαρακτηριστικά «λένε ένα σωρό ανακρίβειες. Βιάζονται να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν. Είπαν ότι παραπατούσε από το ποτό. Δεν ισχύει. Ο αδελφός μου κουτσαίνει. Είχε χτυπήσει το πόδι του και έχει κόψει τον τένοντα. Κουτσαίνει, δεν παραπατούσε από το ποτό. Κατέβηκε από την νταλίκα και κοιτούσε το φορτηγό. Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε πατήσει αυτοκίνητα. Αφού όταν πήγα εγώ να τον δω δεν είχε καταλάβει ότι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εγώ του το είπα μετά από ώρες. Τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της συμφοράς Και αν πάει φυλακή, πάει τελείωσε, μέχρι εδώ ήταν ο Δημητρός».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ