24-02-2021

Κρήτη: Απειλές μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου νεαρού που σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν εκείνος ο οποίος εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου νεαρού σε χωριό της ενδοχώρας επικεντρώνεται η αστυνομία την ίδια ώρα που τα στοιχεία των υπόλοιπων τεσσάρων νεαρών που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι γνωστά στις αρχές με τη σύλληψη τους να αποτελεί θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 20χρονος να λειτούργησε ως «εκτελεστικό όργανο» στον ξυλοδαρμό και ουσιαστικά να έδρασε για λογαριασμό άλλων.

Την ίδια στιγμή οργισμένος ο πατέρας του 15χρονου θύματος ζητά από την αστυνομία να δράσει άμεσα και να προχωρήσει σε συλλήψεις αφού ο ίδιος από την πρώτη στιγμή έχει καταθέσει μήνυση για το περιστατικό.

«Η αστυνομία πρέπει να προχωρήσει τώρα σε συλλήψεις. Να μην το καθυστερεί, αλλιώς θα πάρω το νόμο στα χέρια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε δηλώσεις του. Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθεί πόσο σοβαρά και σε ποια σημεία είχε χτυπηθεί ο 15χρονος.

Πηγή: cretalive

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ