30-10-2020

Είπαν το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο που έπεσε από βράχο για μια selfie

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 16χρονου, που το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε ξαφνικά τη ζωή του όταν έπεσε από βράχο ύψους 60 μέτρων στο άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι.

Γονείς, φίλοι, καθηγητές συνόδευσαν τον αγαπημένο τους Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία, την Τρίτη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο νεαρός μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει μετά το μάθημα, στο άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου».

Το ρολόι έγραφε 12:00 το μεσημέρι, όταν ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από ένα ανήλικο παιδί για την πτώση του 16χρνονου.

Όταν πήγαν στο σημείο, ο νεαρός, ήταν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει».

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.