26-10-2020

Βρήκαν τους δολοφόνους του 19χρονου στο Μαρούσι

  • Ο ένας δράστης χτύπησε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο στον θώρακα
  • Ένας άλλος δράστης προσπάθησε με το ίδιο μαχαίρι να τραυματίσει δύο φίλους του θύματος
  • Ο κύριος δράστης μετά την πράξη του έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά του ίχνη και λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια για να μην εντοπιστεί

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 19χρονου Θωμά, που διαπράχθηκε την 18η Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστες είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η δολοφονία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Κορονοϊός: 790 νέα κρούσματα, 84 διασωληνωμένοι - Στο «κόκκινο» Αττική και Θεσσαλονίκη (video)

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.