18-05-2021

Βίντεο – ντοκουμέντο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του αγγειοχειρουργού – Η μεσίτρια δεν ήθελε νάρκωση

Νέα δεδομένα επιφέρει βίντεοντοκουμέντο της 36χρονης άτυχης μεσίτριας που άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αφαίρεση κιρσών.

Όπως θα δείτε, η γυναίκα συνομιλεί με τον σύζυγό της και τον ενημερώνει για την επίσκεψή της, στον αγγειοχειρουργό ο οποίος κατηγορείται ότι την σκότωσε και έθαψε το πτώμα της σε ερημική περιοχή.

«Τώρα θα πάω και για τέτοιο…για το ποδαράκι μου. Με βόλεψε, ναι… Θα πάω 5 η ώρα, 5 η ώρα. Ναι δεν είναι κάτι… ούτε νάρκωση είπε δεν θα μου βάλει», ακούγεται να λέει η 36χρονη στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού Star.

«Δεν θα χρειαστεί να κάνω νάρκωση»

Το ρολόι δείχνει 2 και 58 το μεσημέρι. Δυο ώρες πριν από την επίσκεψή της στον αγγειοχειρουργό για αφαίρεση κιρσών. Η 36χρονη μεσίτρια και μητέρα τριών παιδιών βρίσκεται στο γραφείο της και συνομιλεί με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, το γεγονός πως η γυναίκα παρέχει διαβεβαιώσεις στον σύζυγό της πως δεν θα υπάρξει αναισθησία, έρχεται σε αντίθεση με τα όσα φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο ο γιατρός. Όπως είχε υποστηρίξει της χορήγησε αναισθητικά, επειδή εκείνη φοβόταν τη διαδικασία της επέμβασης.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», η Ντιάνα δείχνει χαλαρή. Λίγες ώρες αργότερα θα σβήσει πάνω στο χειρουργικό τραπέζι. Ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός κατηγορείται ότι την μετέφερε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκίνητου του και στη συνέχεια την έθαψε στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: Star

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ