16-05-2021

«Ήταν η κακιά η ώρα», λέει ο αδελφοκτόνος της Ερέτριας – Πώς έφτασε στο φονικό (video)

  • Πώς έστησε ο δράστης το καρτέρι θανάτου
  • Η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό
  • Ο αδελφοκτόνος ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί

«Ήταν η κακιά η ώρα», ήταν οι πρώτες λέξεις που ψέλλισε ο 65χρονος που σκότωσε τον αδερφό του το μεσημέρι της Τρίτης, στο χωριό Μαγούλα του δήμου Ερέτριας.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε το tvstar.gr, ο δράστης μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του, τον οποίο ενημέρωσε ότι πηγαίνει στη Μαγούλα. Ακολούθησε τσακωμός και απειλές. Αμέσως ο 70χρονος μαζί με τη γυναίκα του, επειδή φοβήθηκαν για τη ζωή τους, μίλησαν με εισαγγελία και αστυνομία.

Πώς έστησε ο δράστης το καρτέρι θανάτου

Ο 65χρονος όμως, του είχε στήσει καρτέρι, καλά κρυμμένος πίσω από τους θάμνους. Όταν ο 70χρονος αδελφός του έφτασε έξω από το σπίτι του, τότε τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και τον σκότωσε. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ο γιος του δράστη, ο οποίος ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό, αλλά ήταν ήδη αργά. Ήταν αυτός που αφόπλισε τον ίδιο του τον πατέρα μετά το περιστατικό.

Η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr, η οικογένεια του δράστη είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, μετά από παρότρυνση του γιου του, ώστε να μην υπάρχει αυτή η καθημερινή διαμάχη μεταξύ τους. Όπως κατήγγειλε, όμως, ο συνήγορος του θύτη, Θανάσης Τάρτης, οι μηνύσεις από την πλευρά του 70χρονου συνεχίζονταν και μάλιστα πριν από μερικές ημέρες έφτασαν στα χέρια του άλλες δύο και ίσως αυτό να ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει το κακό. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σήμερα, Τετάρτη ο δράστης ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Η έξοδος του δράστη από τα δικαστήρια:


(tvstar.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ