12-05-2021

Βίντεο – ντοκουμέντο: Έτσι λήστεψαν με καλάσνικοφ τον επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο

  • Κακοποιοί τον εγκλώβισαν μπροστά στην είσοδο της επιχείρησής του στον Ασπρόπυργο στις 5 και 20 το πρωί
  • Με την απειλή όπλου του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν
  • Ο παθών εκτιμά πως δεν του είχαν στήσει ενέδρα αλλά είχαν βγει στην περιοχή για να κάνουν τυχαία επιδρομή

Στο στόχαστρο τεσσάρων αδίστακτων κακοποιών βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 70χρονος επιχειρηματίας, έξω από την επιχείρησή του, στον Ασπρόπυργο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 5 και 20 το πρωί και ο 70χρονος επιχειρηματίας σταματά με το αυτοκίνητό του έξω από την επιχείρησή του. Αμέσως, ένα αυτοκίνητο σταθμεύει ακριβώς από πίσω του για να του κλείσει κάθε έξοδο διαφυγής, όπως δείχνει το βίντεο του Star.

Ο επιχειρηματίας με νευρικούς ελιγμούς προσπαθεί να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητό του καθώς έχει αντιληφθεί τι θα συμβεί, ακριβώς μπροστά στην είσοδο της εταιρείας του. Οι κακοποιοί βγαίνουν βιαστικά από το αυτοκίνητό τους και αρχίζουν την επίθεση χτυπώντας τα παράθυρα με λοστούς και ένα καλάσνικοφ.

Οι δράστες άρπαξαν το ποσό των 1.000 ευρώ και ο επιχειρηματίας τους είπε ότι δεν είχε τίποτε άλλο να τους δώσει και ότι ήταν έξω από τα γραφεία της επιχείρησης του. Τότε ένας από τους ληστές ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου και κοίταξε πίσω από την γκαραζόπορτα για να δει εάν τους έλεγε την αλήθεια.

Όπως εκτιμά ο επιχειρηματίας οι κακοποιοί δεν του είχαν στήσει ενέδρα, αλλά είχαν βγει να κάνουν επιδρομή στην περιοχή και τον βρήκαν τυχαία στο δρόμο.

Βίντεο: Star

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ