28-10-2020

Έρευνες σε όλη την Αττική για να βρουν τον δολοφόνο του μωρού που βρέθηκε στα σκουπίδια

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ερευνήσει όλες τις πληροφορίες που τους έχουν φτάσει για ανήλικες σε γυναικολογικές κλινικές και μαιευτήρια με αρνητικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας σε βάρος του νεογέννητου, στις 26 Φεβρουαρίου, που οι δράστες άφησαν σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σαρώσει την περιοχή της Πετρούπολης και του Καματερού και έχουν ανοίξει τις έρευνες στις περιοχές, του Περιστερίου, του Αιγάλεω και στο Ίλιον όσο ακόμα και σε βόρεια και νότια προάστια πλέον.

Μάλιστα, μία πληροφορία από πολίτη που έκανε λόγο για ένα νεαρό ζευγάρι στην Πετρούπολη, που η νεαρή κοπέλα ήταν έγκυος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με τα άλλα της παιδιά, έφερε τις έρευνες της Αστυνομίας έως την Κρήτη, όπου βρέθηκε εκείνη την περίοδο το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο η κοπέλα είχε γεννήσει κανονικά και δεν είχε σχέση με το περιστατικό.

Το αγοράκι δεν ήταν πρόωρο, ήταν αρτιμελές και έζησε μόλις μισή ώρα αφού γεννήθηκε. Ο δράστης ή οι δράστες του έκλεισαν το στόμα με χαρτοπετσέτες προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του και στη συνέχεια όπως απέδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το βρέφος στραγγαλίστηκε δια περισφίξεως του λαιμού του με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Θήβα - 30 πυροσβέστες στο σημείο