14-04-2021

Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει το προφίλ του «μανιακού» δολοφόνου των οδηγών ταξί

Ένα χρόνο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις σε οδηγούς ταξί, η Αγγελική Νικολούλη έφερε νέα στοιχεία στο φως για τον δράστη.

Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε τη δημοσιογράφο να περιμένει στην ίδια στάση του λεωφορείου όπως και εκείνος. Να σταματά το ίδιο ταξί που πήρε και ο δολοφόνος. Να κάθεται στην ίδια θέση με αυτόν και να ακολουθεί τη διαδρομή του θανάτου.

Για πρώτη φορά ο νεαρός οδηγός που πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έζησε τη νύχτα που σημάδεψε τη ζωή του.

Το προφίλ του δράστη

Το «Τούνελ» σκιαγράφησε και παρουσίασε για πρώτη φορά το προφίλ του, σύμφωνα με την εικόνα που συγκράτησε το πρώτο θύμα του.

Είναι ηλικίας 26-30 χρόνων, έχει ύψος 1.70 με 1.80 , είναι λεπτός με μαύρα κοντά μαλλιά, έχει λευκό πρόσωπο, καστανά μάτια και απαλά χαρακτηριστικά.

Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα με λευκό λογότυπο adidas στο φούτερ και λευκές ρίγες στα μανίκια και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο αθλητικό σάκο με λευκό λογότυπο της ίδιας εταιρίας και έδειχνε να έχει βγει από γυμναστήριο της Νέας Ερυθραίας.

Μιλούσε καθαρά τα ελληνικά και έδειχνε κάτοικος Βορείων Προαστίων.

Πηγή: anikolouli.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ