22-04-2021

Ο άνδρας στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη – Κατέβαζε τα σκουπίδια

Ένας νεαρός άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και δήλωσε πως στο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας εμφανίζεται ο ίδιος ως φερόμενος μεταφορέας του νεκρού βρέφους που είχε βρεθεί μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Όπως ο ίδιος ανέφερε είναι κάτοικος της περιοχής και στα πλάνα που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως πετάει απλώς τα σκουπίδια.

Ο άνδρας μένει εκεί κοντά, δεν έχει σύζυγο και όπως φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στον κάδο απορριμάτων.

Μάλιστα, εκνευρισμένος επιφυλάχθηκε παντός… νομίμου δικαιώματός του, καθώς οι φήμες και τα ανεπιβεβαίωτα ρεπορτάζ τον ήθελαν ως δράστη της φρικιαστικής δολοφονίας του βρέφους.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, οικογένειες με γυναικείο μέλος που έχει ψυχολογικά προβλήματα ή νοητική στέρηση, επιχειρώντας να εντοπίσουν την μητέρα, συγγενείς ή σύντροφο που επεφύλασσαν έναν τόσο φρικτό θάνατο σε ένα βρέφος.

Δεν μπορούν να αποκλείσουν την πιθανότητα επιλόχειας κατάθλιψης ακόμη και ανηλικότητας της μητέρας, που ευθύνονται για την αηδιαστική απόφαση, ενδεχομένως οικογενειακής ή συντροφικής, της δολοφονίας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συμπεράσματα της ιατροδικαστού, Σουλτάνας Μαριανού, που διενέργησε την νεκροτομή, για τα αίτια και τον χρόνο θανάτου του άτυχου νεογέννητου αγοριού ήταν συγκλονιστικά. Η δράστιδα ή ο δράστης, στραγγάλισαν το βρέφος με τον ομφάλιο λώρο και ένα σκοινί, ενώ πιθανότατα τοποθέτησαν στο στόμα του, χαρτοπετσέτες για να μην… ακούν το κλάμα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ