22-04-2021

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η ξέφρενη πορεία του λευκού Opel που σκόρπισε τον τρόμο στην εθνική οδό

Την ξέφρενη πορεία του οδηγού που έκανε “ράλι θανάτου” τη Δευτέρα στην εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, που ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο, καταγράφει βίντεο – ντοκουμέντο.

Το οπτικοακουστικό υλικό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και δείχνει σημεία από την πορεία που ακολούθησε το λευκό όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου κινείτο με ταχύτητα που άγγιζε τα 130 χλμ/ώρα.

Όπως θα μπορέσετε να διακρίνετε ο 49χρονος άνδρας, ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή, μιλούσε μόνος του μέσα στο μοιραίο όχημα, χειρονομούσε ενώ ήταν ημίγυμνος, αγνοώντας πλήρως τα σήματα των αστυνομικών δυνάμεων που τον καταδίωκαν.

Ο εργοθεραπευτής στο επάγγελμα, που εργαζόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βόλου, ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, όπως τονίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του.

Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε την πορεία του λευκού Opel τη στιγμή που σπάει την προστατευτική μπάρα των διοδίων, λίγο πριν πέσει στο μπλόκο με περιπολικά και φορτηγό, πριν τα διόδια της Τραγάνας.

Βίντεο: Πρώτο Θέμα

Φωτογραφία: Lamiareport

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ