31-10-2020

Φωτογραφίες από την ανήλικη στην Κατερίνη που είχε αυτοτραυματιστεί για την «Μπλε Φάλαινα» (video)

Συγκλονίζει η νέα πτυχή στο δράμα της 16χρονης, σήμερα, κοπέλας από την Κατερίνη την οποία βίαζε ο πατέρας της μαζί με τρεις φίλους του από τα 6 της χρόνια.

Πριν από έναν χρόνο, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της όταν τους αποκάλυψε πως μέσω του παιχνιδιού κάποιος της ζήτησε να πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών και να προκαλέσει αμυχές στα πόδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της, πρακτική που παραπέμπει στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».

Τη βίαζε ο πατέρας της

Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών και συνεχίστηκε έως και το 2014 όταν και συμπλήρωσε τα 14 της.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας.