23-02-2021

Δικηγόροι Γιαγτζόγλου: Η ευθύνη για την υγεία του βαραίνει τον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου εξέδωσαν οι δικηγόροι του Φραγκίσκος Ραγκούσης και Γιώργος Κακαρνιάς στην οποία κάνουν λόγο για “συνεχιζόμενη αδιαφορία” από πλευράς της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών και καθιστούν υπεύθυνο για την πορεία της υγείας του πελάτη τους τον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρο της ΚΕΜ, κ. Ευ. Φυτράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από χθες, Τετάρτη 28.2, ο εντολέας μας Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας από την 21.2 και δίψας από την 25.2, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μετά την συνεχιζόμενη αδιαφορία στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών και την απόφαση του υπουργείου για την μετάθεση της εξέτασης της αίτησης μεταγωγής του Κ. Γιαγτζόγλου για την Παρασκευή 2.3, οι πληρεξούσιοι συνήγοροί του δηλώνουμε πως η ευθύνη για την πορεία της υγείας του εντολέα μας βαρύνει τον γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόεδρο της ΚΕΜ, κ. Ευ. Φυτράκη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ