08-03-2021

Ανάληψη ευθύνης για τις μολότοφ στα ΜΑΤ – «Θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος»

  • Κύμα αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας και δίψας, Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου
  • Δεκάδες επιθέσεις σε όλη τη χώρα

Την ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια ανέλαβε η συλλογικότητα «αναρχικοί-ες» σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Ντίνο Γιαγτζόγλου και μάλιστα απειλεί «να χυθεί αίμα» αν ο κατηγορούμενος για το «τρομοδέμα» στον Λουκά Παπαδήμο, πεθάνει.

Η ανάληψη ευθύνης έγινε με ανάρτηση σε ιστότοπο με ανακοίνωση με την οποία απειλούν ευθέως την κυβέρνηση αναφέροντας πως πρόκειται για «Ένα κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τον Δεκέμβρη του 2008 μια ευχάριστη ανάμνηση» και σημειώνουν πως «Αυτή τη φορά θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος…»

Η ανάρτηση

Χτες το βράδυ επιτεθήκαμε στα ΜΑΤ στη περιοχή των εξαρχείων με δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες. Η επίθεση αυτή εντάσεται στο κύμα αλλήλεγγυης που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε όλη την χώρα, για τον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Ένα κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τον Δεκέμβρη του 2008 μια ευχάριστη ανάμνηση για τους μπάτσους αν ο Ντίνος πάθει το παραμικρό. Αυτή τη φορά θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος…

Είμαστε πολλοί, είμαστε οργισμένοι…

Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας-δίψας Ντίνου Γιαγτζόγλου
Άμεση Μεταγωγή του στις Φυλακές Κορυδαλλού

Ραντεβού και σήμερα το βράδυ στους δρόμους της οργής ακόμα πιο δυνατά…

Αναρχικοί/ες

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ